Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Reddingsactie bezig (deel 2)

Wednesday, 06 Mar 2002 door Sven

Een overhit telefoontje, zou het hoofd van de Calamiteitencommissie zijn hoofd koel kunnen houden en de reddingsactie tot een goed einde kunnen brengen?

"We zijn op dit moment bezig voor de vijver met het opblazen van de boot. Het aantal toeschouwers loopt met de minuut op. Om de vijver en uit de ramen van de bibliotheek, overal lopen de mensen toe..."

Enige paniek klinkt er in de stem van D.d.V. Gelukkig is er hulp vanuit het westen:

"Ik heb net contact gehad met het tweede Hoofd rampenstaf Calamiteiten MIS / afd. Westen, B.K.. Hij heeft ons verteld dat de skyhacker, de reddingsboot, lek is. Het gaat echter alleen om de buitenkant. de binnenkant is nog volledig intact. Volgens de adviezen van B.K. is het het beste om de lege boot richting het slachtoffer te manoeuvreren, zodat hij er op kan springen. Het beste is een lege boot in verband met het gevaar van zinken..."

5 minuten later:

"Hoofd rampenstaf Calamiteiten MIS / afd. Westen, W.v.d.B. net ook aan de lijn gehad. Nog meer adviezen voor een betere afloop. Volgens de heer V.d.B. moet het slachtoffer alvast een grote doek pakken en een stok om als hij straks in de reddingsboot zichzelf voort te kunnen bewegen. Dan is het de bedoeling dat hij met de stok en het doek een zeil maakt en daar in blaast en zo vooruit komt..."

meer nieuws volgt


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: