Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Reddingsactie geslaagd

Wednesday, 06 Mar 2002 door Sven

M.v.d.V. is vanmiddag gered uit de Universiteitsbibliotheek. Moreslid M.S. is met de reddingsboot naar het raam gegaan waaruit M.v.d.V. inmiddels half ontbloot uit hing. Tot het moment dat M.S. het raam bereikte was alles onder controle. Echter op het moment dat M.v.d.V. bij zijn redder in de reddingsboot wilde stappen, ging het mis. De reddingsboot vloog over de kop en de twee moresleeden vielen in het ijskoude water. Dit onder luid gejuich van al het toegestroomde publiek. Het studeren kwam even op het tweede plan tijdens de reddingsactie.

Gelukkig konden ze allebei al zwemmend veilig te overkant bereiken. Aldaar heeft M.v.d.V. zijn verhaal gehouden tegenover het UT-nieuws. Morgen zal er daar een uitgebreid verslag en een mooie foto te vinden zijn over het verhaal van de 'vrouw met das' Ook zullen er foto's worden geplaatst op het bekende adres www.ius.org. Deze zullen vanavond nog geplaatst worden.

Conclusie: M.v.d.V. is gered, heeft zijn mannelijkheid behouden en heeft samen met M.S. een nat pak. De 'vrouw met das' is in het strijdgewoel ontkomen...

En zal er vanavond een nieuw record worden gebroken? Op het moment van schrijven is het aantal hits opgelopen tot 230. Met nog 5 uur te gaan kan het oude record van 238 makkelijk sneuvelen. De 'vrouw met das' zal naast twee natte pakken waarschijnlijk ook voor een nieuw record zorgen!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: