Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


BBQ: Enschede meets the Meern !

Thursday, 17 May 2001 door Danny

Enschede - de Meern,

Het traditionele BBQ seizoen van Moresgenootschap Ius Sanctus wordt voortgezet. Het seizoen werd enkele weken geleden al geopend op een onbekende plek in Enschede en was meteen al een groot succes.

De organisatoren van deze BBQ hebben nu besloten om in het kader van promotionele activiteiten omtrent hun internetsite www.kolbeek.nl , www.svenschenkel.nl en om de spontaniteit binnen het genootschap te vergoten een BBQ te organiseren in De Meern.

Het evenement vind a.s. zaterdag plaats op het landgoed van de Heeren Wouter vB. en Bastiaan K. Leeden van het genootschap kunnen zich aanmelden bij Bjurn K. en Sven S via de bekende nummers en e-mailadressen. In verband met co÷rdinatie en andere logistieke zaken wordt het zeer op prijs gesteld als u zich zo snel mogelijk aanmeldt.

Overigens heeft uw verslaggever te horen gekregen dat de overbekende worsten en hamburgers niet op het BBQ feestje te bekennen zullen zijn. Dit om te voorkomen dat het eten "in het niet" valt ten opzichte van het luxe landgoed. Thema van de BBQ zal dan ook
"Decadent" zijn.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: