Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Groningen schreeuwt om aandacht

Wednesday, 13 Mar 2002 door Sven

De afdeling Groningen, Harmen W., is hard op zoek naar aandacht en contact met de jongste aanwas van het Moresgenootschap. Gisteravond heeft Harmen W. verschillende Leeden proberen te bellen. Sommige van dezen heeft hij aan de lijn gehad, andere hebben een voicemailtje gekregen. Harmen W. heeft tijd over en wil graag dat zijn vrienden uit Enschede hem verblijden met een bezoekje.

Oorzaak van de beroering is dat Harmen W. de komende drie weken niks te doen heeft. En met verveling in het uitzicht, heeft hij Leeden uit Enschede gebeld met het aanbod om een avond te gaan stappen in het hoge Noorden. Aangezien Leeden die in Enschede wonen over het algemeen student zijn en tijd makkelijk vrij kunnen plannen, is het voor hen eenvoudig om door de week een keer naar het hoge Noorden af te reizen. Plannen worden op het moment van schrijven gemaakt. Wie kan wanneer en welke dag zou het leukst zijn…???

Wat de definitieve plannen zijn, is nog niet bekend. Het is echter niet de vraag óf de Leeden uit Enschede gaan afreizen, maar wanneer. Het grote probleem is dat in deze week en de volgende tentamens zijn voor de UT-studenten. Gelukkig zijn er ook Leeden die studeren aan het HBO, en die hebben geen tentamens. Het zou dan ook mogelijk zijn dat een delegatie deze week al afreist. Anders wordt het in een van de komende twee weken.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: