Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Integratieborrel ?

Tuesday, 22 May 2001 door Danny

Geschreven door verslaggever Martijn vdV.
Enschede,

Op maandagavond, 21 mei 2001 viert MIS haar tiende dies! Een al lang van tevoren gepland feestje werd door de heren Kolbeek,Schenkel, de Vries en Kennedy voorzien van een spontaan jasje door de gelegenheid onder de aandacht te brengen en de leeden te groeperen.
Locatie van samenkomst is de beiaard waar gegeten wordt en de Boemel, een cafe dat de linkermuur Huize Kroegzicht ondersteunt. Saillant detail is dat de Boemel op maandagavond de stamkroeg is van dispuut Fubar, toch niet altijd de beste vriend geweest van het genootschap. Op dit moment zit uw verslaggever nog te typen alvorens hij poolshoogte zal gaan nemen. Hoe zal hij beide verbanden aantreffen? "You never walk alone?", "Hand in hand kameraden?".
Uw verslaggever vraagt zich af of de leeden ongemerkt een nieuwe weg zijn ingeslagen en deze tiende dies aangrijpen voor een radicale omwenteling. Lees het vanmiddag !


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: