Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


MIS blijkt te bestaan uit wijnliefhebbers!

Monday, 28 May 2001 door Danny

Geschreven door verslagger Martijn vdV.

Enschede,

Tijdens het Galadagdeel, georganiseerd door de commissie ter organisatie en escalatie van het galadagdeel is gebleken dat de leeden van Mis bestaan uit echte wijnliefhebbers. De commissie had de hoeveelheid van 14 flessen eersteklas wijn ingekocht en vreesde dat dit krap aan zou worden. De dag na het gala blijkt in sociëteit Antigoon één fles te staan met afgebroken hals, een aangebroken volle fles rode Merlot en een fles witte wijn waaruit een glas of drie, vier ontbreekt.

Vanwege de uit de klauwen escalerende vraag naar gegist druivensap heeft de commissie besloten dit succesverhaal op het zeilen 2001 voort te zetten en zal de vloot voorzien van een grote voorraad uit de donkergewelfde wijnkelders van het genootschap.

Overigens is tijdens het dagdeel 53 liter goudgeel vocht soldaat gemaakt, alsmede zes flessen fris die in de statistieken niet genoemd zullen worden.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: