Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Moreslid wint karten LBE dies !

Sunday, 09 Jun 2002 door Danny

Maarssen,

Zijn ogen beginnen te glinsteren en van oor tot oor verschijnt er een glimlach op zijn gezicht als hij hoort dat hij de winnaar is geworden van de kartrace tijdens de viering van de negende dies van de oud- ledenvereniging van ASV Taste, LBE.

Moreslid Engel was blij verrast een kreeg van organisator Wrekenhorst van LBE een prachtig kado overhandigd. Een miniatuur auto met daarachter een caravan was de prijs voor de winnaar. Moreslid van Breda bedacht zich geen moment en ging al snel met het mooie kado aan de haal. De teleurstelling dat niet hij, maar Engel had gewonnen was van zijn gezicht af te lezen.

Gisteravond werd in Maarssen de negende dies van de oud-ledenvereniging gevierd. Zo'n dertig oud-Taste leden hadden zich verzameld bij 'de Fabrique'. Een mega grote kartbaan, met restaurant en café in de omgeving van Utrecht. De locatie doet zijn naam eer aan. Ver van de bewoonde wereld verwijderd, op een industrieterrein met het Amsterdam-Rijnkanaal voor de deur, ligt 'de Fabrique'. Een oude fabriek doet daar nu tegenwoordig dienst als overdekt feestpaleis.

De weg naar 'de Fabrique' is donker en verwarrend. Als buitenstaander kan je hier makkelijk verdwalen en heb je al gauw het idee dat je compleet verkeerd zit. Gelukkig heeft de website van het bedrijf goede informatie over de te volgen weg en zonder problemen wist uw verslaggever dan ook het pand te bereiken. Bij binnenkomst komen de benzinedampen je al gauw tegemoet en het geluid dat door de karts wordt geproduceerd is vanwege de constructie van het gebouw nog harder te horen dan normaal. Via allerlei brugconstructies zijn het restaurant en het café te bereiken. Daar is het inmiddels al behoorlijk druk en is het weerzien met oude bekenden en vrienden weer erg plezierig.

Organisator Wrekenhorst is inmiddels al op de stoel geklommen om de oud-leden te attenderen op het feit dat er snel gegeten kan gaan worden, maar dat er wel eerst nog even weer een kartronde gereden moet worden. Uw verslaggever, die iets later arriveerde in Maarssen laat het geheel aan zich voorbij gaan en raakt al snel verwikkeld in allerlei goede gesprekken.

Een bijzonder gevarieerd gezelschap, met leden van alle disputen van Taste, behalve F****, wordt de avond voortgezet. De stemming is goed. De locatie apart. Het resultaat succesvol. LBE kan terugkijken op een succesvolle bijeenkomst. Het oude Taste is nog niet verloren gegaan als al deze oud-leden weer bij elkaar staan. Alsof we elkaar dagelijks zien worden de gesprekken gevoerd en het bier stroomt weer als vanouds.

Hoogtepunt is de officiële wissel van secretaris Wrekenhorst. Na zich jarenlang te hebben ingezet voor de LBE neemt hij afscheid van zijn werkzaamheden en benadrukt dat van der Kamp de nieuwe secretaris is en voortaan de mail voor de LBE moet ontvangen. Daarna krijgt Moreslid Engel zijn prijs. Met een mooie herinnering op zak kan ook hij terug kijken op een leuke avond.

LBE bedankt !


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: