Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Zeildassen gearriveerd

Tuesday, 02 Jul 2002 door Sven

Met de Natte Droom 2002 in het vooruitzicht heeft de zeilcommissie het belangrijkste kledingstuk in huis: de zeildassen. Afgelopen vrijdag heeft de heer Volleberg de dassen opgehaald bij een dassenfabriek ergens in den lande. Speciaal voor de Natte Droom 2002 heeft de fabriek dassen laten maken, omdat dassen in de vorm en kleuren, waarin de zeilcommissie ze besteld, niet bestaat.

Over de vorm van de zeildassen wil de heer Volleberg nog niks kwijt. Een strikje zoals afgelopen jaar is het niet, maar of het een normale das is, wil hij nog niet kwijt. De geruchten binnen Enschede gaan de ronde dat de zeilcommissie shokers heeft besteld. De verwachting is, dat dit niet goed zal vallen binnen het genootschap. De heer Volleberg echter is zeer enthousiast over de nieuwe dassen.

De kleuren van de nieuwe zeildas is traditioneel volgens de heer Volleberg. Opvallende kleuren zijn het wel, afwijkend niet. Over het motief wil hij niks kwijt; effen, gestreept, geblokt, met een figuur erin geweven, het is allemaal niet duidelijk. Er zal moeten worden afgewacht op de presentatie van de zeildassen vrijdag aanstaande op de kade in Langweer.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: