Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Zeilcommissie update

Wednesday, 03 Jul 2002 door Sven

Na de zeildassen is het Morestenue Natte Droom 2002 zo goed als compleet. De zeilcommissie, de heer Oosterhuis en de heer Volleberg, zijn druk bezig met de laatste loodjes wat de kleding betreft. De kamers van beide heren is tot de nok toe gevuld met kleding. Uw verslaggever struikel dagelijks over de kleding als hij komt kijken hoe de kleding vordert.

Wat de kleding precies is, mag uw verslaggever niet vertellen. De heer Oosterhuis: "Zeg maar dat de Natte Droom zeker geen letterlijke Natte Droom zal worden, maar een droge Droom! Verder hebben de meerdere kledingstukken wat te maken met de maten die de Leeden moesten doorgeven aan de zeilcommissie. Elke maat zal gebruikt worden, enerzijds voor kleding, anderzijds voor chantage.

De heer Volleberg wilde nog wat kwijt over de extra boot die geregeld is door een aantal Leeden. Uit de razernij die de heer Volleberg neerliet gaan over uw verlsaggever, kon uw verslaggever de volgende woorden halen: "Eikels ... #!$#@ ... geen respect voor zeilcommissie ... &^$#?" ... helemaal niet slecht geregeld, juist uitstekend ... *&%^#$ ... geen goed woord voor over ... die Vd B is de ergste van het stel ... &^$#@ ... het is gewoon een h*m*boot!"


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: