Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Zeilweekend succesvol en spectaculair !!!

Monday, 08 Jul 2002 door Danny

Langweer,

Het eerste weekend van het zeilen van Moresgenootschap Ius Sanctus is succesvol verlopen. Afgelopen vrijdag verzamelden meer dan 35 Leeden zich op de kade in Langweer. Na een uitgebreid feest der herkenning werd rond half twaalf het zeilen door de Magistraat geopend. Daarbij werd ook de zeilkleding 2002 uitgereikt.

Oranje schoenen, een oranje, rood, wit, blauwe Moresdas, een Natte Droom overhemd en een Oranje regenjas zijn dit jaar de attributen die het zeilen herkenbaar moeten maken. Daarna barstte het feest los en werd er uitgebreid gedronken en gezongen op en langs de kade en in de favoriete kroeg van Langweer ‘De Tapperij’ .

Het weekend werd ook door Damesdispuut Bastet en Herendispuut Fubar opgeleukt. Ook het publiek in Langweer heeft ook dit jaar weer genoten van de Mores Float Show. Met name EEN man was van de kade niet weg te slaan en bracht vele uren in zijn auto door om de show uitgebreid te volgen. Veel is er niet gevaren, maar dat wordt komende week ruimschoots goed gemaakt.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: