Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Zeilplan Mores bekend gemaakt !

Monday, 08 Jul 2002 door Danny

Friesland,

Het zeilplan van Moresgenootschap Ius Sanctus is bekend. Het genootschap dat het weekend in Langweer heeft doorgebracht zal de komende dagen een uitgebreide tocht door Friesland gaan maken.

Momenteel zijn de Moresleeden in Heeg te vinden. Woensdag zal de Moresvloot richting Workum gaan. Van daaruit zullen de wadden bevaren gaan worden. Vooralsnog is het plan Leeuwarden aan te doen om vrijdag in Lauwersoog te eindigen.

Enkele nieuwe zaken die aan hetgenootschap toegevoegd kunnen worden is het legandarische verhaal over Klinkert die in een openbaar toilet in Langweer in slaap is gevallen, Klooster en Kennedy die de eer van het genootschap met harde hand hebben verdedigd, Engel en van den Berg die een nieuw Moreslied hebben geschreven en van der Riet en Kolbeek die het woord smoothie hebben uitgevonden en uw verslaggever die voor de eerste maal in de kajuit van de reiger verslag kan doen van de gebeurtenissen tijdens de Natte Droom 2002 !


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: