Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Vakantie bij Mores ? Integendeel !

Monday, 15 Jul 2002 door Danny

Enschede,

De vakantie is nu ook echt begonnen voor een aantal Leeden van Mores. Veel Leeden zijn nu op vakantie gegaan op bij te komen van het spectaculaire zeilfestijn "de Natte Droom" 2002.

Dit festijn werd afgelopen vrijdag met succes afgerond door een achttal Leeden die met het bruine vloot schip "de Zeelandia" een aantal dagen op het wad hebben doorgebracht.

Een aantal Leeden van Mores trof elkaar gisteren weer in het strandcafé Friends in Schevingen om het feestje van Moreslid Ruiter en zijn vriendin daar te vieren.

De aanwezige Leeden daar waren inmiddels weer bijgekomen van het zeilen en maakte zich op voor een volgende vakantie of een aantal weken nog hard doorwerken. Ook hebben een aantal Moresleeden binnenkort een house warming party. Veel Leeden van Mores in het westen van het land zijn de afgelopen tijd verhuist en willen dit op een gepaste wijze gaan vieren tijdens de zomerperiode.

In Enschede hebben de Leeden van Mores andere zaken aan hun hoofd. Of ze gaan inderdaad ook op vakantie of ze treffen inmiddels voorbereidingen voor de jaarvergadering in september. Echter de grootste Campus Cantus die in augustus georganiseerd gaat worden staat allereerst hoog op de prioriteitenlijst van een aantal Leeden van Mores in Enschede.

Zaterdag 17 augustus moet het dan ook gaan gebeuren op de Campus. Een Cantus voor zo'n 400 mensen. De grootste die het Moresgenootschap ooit heeft gorganiseerd. Hierbij komen een aantal zaken extra kijken. Zoals het regelen van microfoons om het geheel verstaanbaar te maken en een groot videoscherm om de zaken beter te volgen behoort ook nog tot één van de opties.

Nog een klein maandje te gaan en dan is het resultaat op de Campus van de Universiteit Twente te bewonderen. Het zal een Moreswaardig feest worden. Veel oud-Leeden van Mores zullen namelijk ook van de partij zijn om het geheel niet te missen en aangezien de Cantus op een zaterdag gepland staat moet dat geen probleem meer opleveren voor het werkende deel van het genootschap.

Vooralsnog wordt het de komende maand dus nog even zweten om alles in goede banen te laten lopen. Echter gezien het enthousiasme waarmee de betrokken Moresleeden nu te werk gaan zal de Cantus op de Campus een hoogtepunt gaan worden in de geschiedenis van het genootschap.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: