Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


"Mispoes" housewarming perfect verlopen !

Sunday, 28 Jul 2002 door Danny

Enschede,

De bewoners van huize Mispoes in de binnenstad van Enschede hadden vooraf niet kunnen voorzien dat de naam van hun huis ooit definitief werkelijkheid zou worden. De bewoners van het studentenhuis, bewoond door leden van damesdispuut Bastet en leeden van Ius Sanctus, bedachten de naam om de lading te dekken.

Moreslid Klooster en Bastetlid Steinmeijer, beide geen banden met het huis in de binnenstad, lieten er echter geen gras over groeien en stichtte in navolging van het studentenhuis hun eigen Mispoes huisje in de Meern. Gisteravond was de housewarming party...

Het was een gezellige avond, vrienden van Mores en van Bastet uit alle delen van het land waren naar de omgeving van Utrecht gekomen om de nieuwe aanwinst van Klooster en Steinmeijer te bewonderen. Een gezellig huis, leuk ingericht, voorzien van alle gemakken, een perfect uitzicht en een geweldige tuin. Dat waren de ingrediŽnten van het nieuwe huis van beide personen. De avond was perfect verzorgd en tot diep in de nacht bleven de genodigden hangen om te genieten van hetgeen aangeboden werd.

Van een echte mispoes was dus geen sprake. Klooster en Steinmeijer kunnen zeer tevreden zijn, zowel met het verloop van de avond als met de aankoop van hun huis. Uw verslaggever ging dan ook met een goed gevoel weg en kijkt nu alweer uit naar het eerstvolgende bezoek aan de Meern !

Bedankt !


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: