Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Grote doegroep MIS / Cantus populair !

Tuesday, 13 Aug 2002 door Danny

Enschede,

De doegroep van Moresgenootschap Ius Sanctus ziet er gezellig en goed gevuld uit. Dat was de eerste conclusie van uw verslaggever toen hij vanmiddag een bezoek bracht aan de groep.

De Magistraat van het genootschap was in zijn nopjes, vooral ook omdat de doegroep van damesdispuut Mnemosyne goed gevuld is met veel vrouwen. Dat eerstejaars tegenwoordig een mening hebben deed uw verslaggever wel even schrikken.

Op de vraag of een ontgroening nog bij deze tijd hoort waren veel eerstejaars resoluut met hun antwoord. Ze zijn er niet bang voor en laten zich niet meeslepen door anderen of onder druk zetten. Overigens bleek een meerderheid van de studenten te vinden dat een ontgroening niet meer bestaat, kennismakingstijd is beter.

Blijkbaar hebben de Leeden van het genootschap de nieuwe eerstejaars in een korte tijd al het motto van Taste bijgebracht. "Het beste wat je kan worden is jezelf." Dat kan nog gezellig worden bij Taste...nog meer eigenwijze mensen...De reacties van de eerstejaars zijn morgen rond 12:20 op Radio Oost te horen op etherfrequentie 89.4 FM in het Twentse deel van Overijssel.

Desalniettemin vordert de intro langzaam maar zeker. Hoe meer dagen er echter voorbij gaan, hoe dichterbij het grote spektakel van zaterdag komt. De Cantus op de Campus voor 400 man. Vooralsnog ziet het er naar uit dat het aantal deelnemers gehaald gaat worden, aangezien meer dan driekwart van de kaarten al in één dag zijn verkocht.

De Cantus is populair ! Ius Sanctus kan er tegenaan.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: