Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Zwemmen voor Moresbier

Tuesday, 13 Aug 2002 door Danny

Enschede,

Bier is lekker. Dat moeten ook een achttal eerstejaars van een Taste doegroep vanmiddag gedacht hebben toen ze een aantal Moresleeden langs de kant met bier zagen staan.

De Leeden van Mores stonden aan de kant te genieten met bier in hun hand van het waterspektakel toen de eerstejaars kenbaar maakten dat ze ook bier wilden hebben. Uiteraard kon dat wel geregeld worden, maar daar moest wel iets voor gedaan worden. Immers voor niets gaat de zon op.

Onder luid gejuich en gejoel zwommen de eerstejaars een eind om, om de legendarische SRV wagen van het genootschap, OPA, te bereiken om vervolgens hun beloning, het bier, in ontvangst te nemen.

Kleddernat, maar wel voldaan, kregen ze hun beloning. Moresleeden ter plaatse sprake van een leuke spontane actie en vonden het erg gezellig.

Een fotograaf van het UT-nieuws vond het allemaal wat minder. Hij moest de benen uit zijn lijf rennen om van het tafereel een foto te maken. Waarschijnlijk is de foto a.s. donderdag in het UT nieuws te zien.

Ondanks de leuke activiteiten en spontane acties op de Campus van de UT vanmiddag, zal het feest vanavond weer voortgezet gaan worden in de Pakkerij. De Leeden van Mores zullen uiteraard ook weer van de partij zijn. "Two days down...four days to go !"

Even volhouden dus !


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: