Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Morgen: Feestdag !

Wednesday, 27 Jun 2001 door Danny

Enschede / Groningen,

Heel relaxed of met zweetdruppels op z'n voorhoofd zit Moreslid Harmen W. vandaag de laatste hand te leggen aan zijn afstudeerpraatje.

Morgen is het zover en komt het schip "de Studie" na een zware storm, de Haven alsnog binnen varen. Zoals hij zelf in het verleden al vaak heeft gezegd is er waarschijnlijk niemand binnen het genootschap geweest, die nog geloofde in deze bijzondere gebeurtenis. Echter het tegendeel wordt door hem morgen bewezen. De vlaggen kunnen uit ! Harmen W gaat afstuderen en de aanwezigen uitleggen hoe de processen twijnen en overspoelen geoptimaliseerd kunnen worden om de totale kosten te minimaliseren. Uw verslaggever belde hem op een vroeg hem hoe het ging.

Zo'n twintig sheets moeten het worden. Dan heeft hij wel genoeg stof om dertig minuten iets te vertellen over zijn afstudeeropdracht. Echt zenuwachtig is hij niet, opgelucht wel. De afgelopen drie maanden moest er nog wel het een en ander gebeuren om de studie af te ronden, maar nu het bijna zover is lijkt het allemaal niet meer uit te maken. Het einde is in zicht en Moresgenootschap Ius Sanctus is na morgen een afgestudeerde rijker. Succes, Harmen !

De verjaardagen van Frank E en Stefan vd R zullen morgen overigens ook worden gevierd op Antigoon. De verwachting is dat de drie feesten tot diep in de nacht zullen gaan duren en alvast een goede voorbereiding zullen zijn voor het zeilen van het genootschap, dat over ruim een week in Friesland zal beginnen. Tot die tijd zal uw verslaggever ook niets meer van zich laten horen in verband met een kleine werk- en zwerfvakantie in Overijssel.

Tot Friesland !


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: