Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Mores is in the House !

Friday, 16 Aug 2002 door Danny

Enschede,

Het was een groots feest. Rijen dik stonden de studenten gisteravond voor het pand "de Pakkerij" te wachten om naar binnen te mogen. Wegens veiligheidseisen kon niet iedereen tegelijk naar binnen. Gevolg was wel dat het binnen iets rustiger leek, terwijl buiten de mensen geduldig stonden te wachten.

De Taste sociëteit stond boordevol. De sfeer perfect, de muziek uitstekend, de cocktails lekker en de fooien aan de OPA's hoog. Mores was in de house !

De jong Ius Leeden (def. Spit) Moreslid Veenbaas en van den Berg waren de tappers in de bovensociëteit. Het SB had hun vanwege het grote succes van vorig jaar opnieuw ingeroosterd en zullen daar dit jaar ook weer geen spijt van hebben gekregen. Beide waren als OPA verkleed, niet alleen de kleding was perfect, maar daarnaast ook het toneelspel, de fooienpot voor het bejaardentehuis en natuurlijk de make-up.

Beide Heeren vermaakte zich uitstekend en de bezoekers konden het geheel bijzonder waarderen. Wel was jammer dat het toneelspel van beide Heeren af en toe iets te realistisch werd gespeeld. Trillende handen, vergeetachtig gedrag, langzaam lopend achter de bar en bedelend op fooien zorgden ervoor dat de bediening niet al te snel was.

Moresleeden van Dijk en van 't Wel zijn de hele avond niet meer in de sociëteit gesignaleerd. Zij stonden achter in de kroeg achter het mengpaneel, bezweet de bezoekers van Taste bezig te houden met leuke muziek. Gezien de grote drukte van dansende mensen sloeg de muziek die beide Heeren hadden uitgekozen bijzonder goed aan.

Moreslid Kennedy stond samen met Moreslid van Oosterhout achter de cocktailbar. Uw verslaggever heeft ze slecht een paar minuten gesproken en daarna niet meer teruggezien. De drukte voor de bar was te groot om rustig een gesprek met beide Heeren te beginnen. Wat voor cocktails zouden ze daar gemaakt hebben ?

Moreslid Vasters stond, zoals voorspeld, in de kroeg "gaaf te wezen" Uiteraard omringd met veel doegroepkinderen van Ius Sanctus.

De avond was desalniettemin zeer succesvol. Vanavond de Hengelo introductie en morgen de dag waar heel Mores al maanden naar uit kijkt. De Cantus op de Campus ! Het wordt zeer zeker een bijzondere avond, waar je in ieder geval als Moreslid bij moet zijn geweest.

De Cantus wordt een mega-succes !


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: