Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


MIS gaat naar Streeksongfestival !

Sunday, 25 Aug 2002 door Danny

Enschede,

Tien regionale artiesten, tien regionale omroepen, een surpise act, optredens van bekende Nederlanders en Willie. Dat zijn de ingrediënten van het Streeksongfestival dat op 14 september in Hengelo wordt gehouden.

De Leeden van Moresgenootschap Ius Sanctus zullen het spektakel in de Expohal niet gaan missen. Op dezelfde dag zal namelijk ook de jaarvergadering van het genootschap georganiseerd gaan worden.
's Avonds zal het genootschap een bezoek aan het festival brengen.

Het streeksongfestival is drie jaar geleden voor de eerste keer georganiseerd. Dit jaar is de editie weer een beetje uitgebreid en is het spektakel bijna landelijk via de deelnemende regionale omroepen op TV te zien. Naast de deelnemers, die elk een provincie vertegenwoordigen, zullen ook bekende "gezichten" van de verschillende regionale omroepen hun opwachting maken. Willie van RTV Oost heeft daarbij een centrale rol, naast presentator van Oost en muzikant is hij ook de bedenker van het regionale songfestival.

Naast Ius Leeden zul naar alle waarschijnlijkheid ook meerdere Taste leden het spektakel bezoeken. De kaarten zullen één dezer dagen in Antigoon gekocht kunnen worden. Desalniettemin wordt het een waar spektakel, een spektakel dat je niet mag missen !

En Ius ? Ius Sanctus is er natuurlijk bij !


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: