Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Moreslid geïnstalleerd

Thursday, 29 Aug 2002 door Sven

Gisteravond heeft de wissel ALV van ASV Taste plaatsgevonden in collegezaal BB1 van de Universiteit Twente. Door deze wisseling is de heer Schut weer werkloos en zal hij weer aan de studie moeten. De heer Schut heeft afgelopen jaar het secretarisschap bekleed. Hoogtepunt van zijn bestuursjaar was een lezingscyclus met o.a. Burgemeester Mans.

Verder baarde de heer Schut veel opzien met zijn secretariële bijdrage in het verenigingsblad. Was het altijd zo, dat er een opsomming werd gemaakt, de heer Schut vond het een mooi plekje om zijn schrijverskunsten te etaleren. De bestuursmededelingen waren soms ver te zoeken, maar een leuke column was het zeker.

Nu de heer Schut en zijn bestuur is afgetreden, is er plaats gekomen voor een nieuw bestuur. Dit is gisteravond rond de klok van elf geïnstalleerd. Ook in het nieuwe bestuur heeft het Moresgenootschap een vertegenwoordiger, en wel de heer Sleijser. Net als de heer Schut, zal de heer Sleijser de secretaris taken pogen te vervullen.

Hoe het met zijn schrijfkunsten is, is nog onbekend. Dit zal over twee weken bekend zijn. De heer Sleijser heeft namelijk toegezegd dat hij in twee weken de ALV-notulen af zal hebben. Dit is een mooi streven, omdat zijn voorganger er gemiddeld anderhalve maand de tijd voor nodig had. Rond dezelfde tijd zal ook het eerste verenigingsorgaan verschijnen met daarin de bijdrage van de nieuwe secretaris. Wordt het een column, of zijn het bestuursmededelingen? Welke projecten hij dit jaar zal aanpakken, wilde hij nog niet zeggen. Maar dat hij er zin in heeft, wilde hij wel verklappen!

De heer Schut: hartelijk bedankt voor een Moreswaardig jaar als bestuurder; de heer Sleijser: veel succes komend jaar als pennenlikker van ASV Taste!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: