Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Nieuwe verslaggever ius.org

Wednesday, 13 Nov 2002 door Sven

Gisteren is het arsenaal verslaggevers uitgebreid. De huidige twee hoofdverslaggevers krijgen veel complimenten over de huidige frequentie van verschijnen van berichten op www.ius.org, op dit moment is dat dagelijks. Deze frequentie is te danken aan de straf die de huidige twee verslaggevers anderhalve week geleden kregen. Die luidde dat uw verslaggevers in de maand november elke dag een nieuwsbericht op www.ius.org moeten zetten.

Nu zijn uw verslaggevers het er over eens dat deze frequentie, ook na afloop van de straf, gehandhaafd moet worden. Wat uw verslaggevers de afgelopen tijd echter merkten was dat de verslaggeving op dit moment het uiterste vergt van de creativiteit van uw verslaggevers. Uw verslaggevers denken dat na uitvoering van de straf de zin en de creativiteit gedeeltelijk wegvloeien en dat de stroom berichten zullen dalen naar het bedenkelijk niveau. Om dit te voorkomen zijn uw verslaggevers op zoek gegaan naar versterking om toch de kwaliteit en kwantiteit van de berichten te handhaven. Een streng selectieproces heeft de laatste tijd plaatsgevonden om een goede kandidaat voor de vacature te vinden.

Gisteravond is deze vacature opgevuld, en wel door een kritische ius.org-lezer. Jochem S. is geschikt bevonden om de vacature op te vullen. Tevens is hij enthousiast, creatief en heeft hij een degelijke schrijfkunst. Dit heeft hij al laten zien in het afgelopen jaar waarin hij secretaris van was ASV Taste. Elke maand mocht de vereniging zich buigen over de stukken die Jochem publiceerde in het verenigingsorgaan van de vereniging.

Voor alle fans van Jochem komt een droom uit: ze kunnen de epistels van Jochem nu met een grotere regelmaat lezen. Niet-leden van ASV Taste krijgen nu de kans om kennis te maken met de literaire hoogstandjes van Jochem. Voor de rest van de mensen: veel plezier met het lezen van de berichten van uw nieuwe verslaggever.

De berichten van Jochem zullen over een week gaan verschijnen. Jochem zal eerst kennis moeten maken met de procedure van berichtgeving. Uw verslaggevers hebben hier één week voor uitgetrokken. Daarna zal de storm van berichten van Jochem beginnen!

Jochem, succes met je verslaggeving!

Erik en Sven


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: