Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Vrijdag de 13de

Monday, 16 Dec 2002 door Erik

Enschede,

Afgelopen vrijdag was voor het Genootschap een belangrijke dag. Vrijdag was de eerste dag van het Moresweekend wat plaats heeft gevonden in Nutter. De Hooghe Raad-leeden kwamen 's middags al naar de societeit waar nog enige voorbereidingen getroffen moesten worden. Het busje stond op de Oude Markt, klaar om volgepakt te worden. Zo gezegd zo gedaan, de Moresleeden gingen aan het werk en vele fusten, een complete bar, geluidsinstallatie en nog veel meer werden ingeladen. Nog even boodschappen gedaan en de reis naar Nutter kon worden aangevangen.

Rond de klok van 19.00 kwamen de Hooghe Raad en Dhr. Arends aan op de locatie. De Adspitanten waren er al en snel werd de bus uitgeladen en alles correct aangesloten. Hoe verder de avond vorderde hoe meer Moresleeden aankwamen op de locatie. Na de nodige alcoholische consumpties ging een gedeelte van de aanwezigen binnen een film kijken, terwijl een andere groep buiten naar de kampvuurplek ging om de boel eens goed aan te steken. Met name Dhr. den Braber en Dhr. Lammers toonden zich ware vuurkoningen.

Binnen in de kampeerboerderij was de film nog niet afgelopen toen uw verslaggever zijn bed opzocht. Om ongeveer 07.00 uur lag uiteindelijk iedereen in bed.

De eerste dag was een succes. Er zouden nog twee volgen, de dagen waarop nog meer Moresleeden uit heel Nederland zouden afreizen naar het pitoreske Nutter.

Zaterdagochtend.......


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: