Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


IUS.ORG belangrijk voor eerstejaars?

Monday, 31 Mar 2003 door Vanderveen

IUS.ORG belangrijk voor eerstejaars?
Het gonst van de geruchten op de redactie van ius.org, de site van Ius Sanctus. De speculaties gaan over de rol die de site van het Moresgenootschap zal gaan spelen in de informatie voorziening naar eerstejaarsleden van Taste toe. Wordt het de ruggegraat of blijft het slechts aanvullend?

De eerstejaars leden van ASV Taste zullen de komende tijden kennis gaan maken met de leeden van het moresgenootschap. Zij zullen op borrels en activiteiten op zoek gaan naar informatie om zich voor te lichten en te zien of het gedachtengoed en activisme van Ius Sanctus bij hen past. Aan de bar zullen zij dan in persoonlijke gesprekken kijken of zij zich bij het genootschap voelen passen en lid willen gaan worden. De leeden van het genootschap zullen tijdens de borrels hun banden met de eerstejaars versterken en kijken of zij de eerstejaars over een tijd aan de bar met een rugpand op willen zien.

In het borrel en vraagtraject kan de site van Ius Sanctus een belangrijke rol gaan spelen. Hier is erg veel informatie te vinden en is geen sprake van een afgeschermd deel, zodat bezoekers een goed zicht kunnen krijgen van activiteiten, structuur en ideeen van het genootschap. De redactie van ius.org hoopt op een bericht van de Hooghe Raad, het bestuur van Ius Sanctus, dat de site inderdaad als informatievoorziening zal gaan dienen.

De komende tijd zal hopelijk ook voor eerstejaars leden van Taste gelden: het eerste nieuws vind je op WWW.IUS.ORG! Een uitspraak wordt een dezer dagen verwacht en wordt op deze plaats geplubliceerd.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: