Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


La Belle Epoque: 4 april

Monday, 31 Mar 2003 door Vanderveen

La Belle Epoque: 4 april

Dat borrelen na je studententijd niet ophoudt zal komende vrijdag getoond worden op de borrel in Oudaen, de vaste borrelplaats van La Belle Epoque. LBE is de oudleden vereniging van ASV Taste, de actieve studentenvereniging waar Moresgenootschap Ius Sanctus deel van uit maakt. Vrijwel alle afgestudeerde of gesjeesde leeden van het Moresgenootschap zijn lid van LBE wat toont dat MIS leeden de “moedervereniging” een warm hart toedragen.

Lid worden van LBE kunnen leden van Taste die in de laatste fase van hun studie zijn. Dit levert nog wel eens problemen op voor leeden van MIS die regelmatig een wel erg lange laatste fase hebben. Gelukkig is lid worden van LBE niet eenvoudig, de generatiekloof werpt nog wel eens wat communicatieproblemen op.

Ius Sanctus kent geen onderscheid tussen leeden en oud leeden, hooguit worden andere verwarrende verdelingen gemaakt die vervolgens te vuur en te zwaard aangevallen en verdedigd wordt. Gehoopt wordt dat de borrel in Oudaen goed bezocht zal worden.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: