Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


BAH’Vo: Rebellie op ius.org

Tuesday, 01 Apr 2003 door Vanderveen

BAH’Vo: Rebellie op ius.org

Op www.ius.org is een ware rebellie uitgebroken. Enkele onbekende favoriete ad hoc verslaggevers domineren sinds twee weken de nieuwsrubriek op de site van Ius Sanctus. In deze nieuwsrubriek was jarenlang vrijwel dagelijks nieuws te lezen over het Moresgenootschap, het Konink Huis en de studentenwereld Enschede waar Studentenvereniging Taste gevestigd is. BAH’Vo is opgericht uit onvrede met de huidige berichtgeving door het huidige team van officieel aangestelde verslaggevers. “Dit is geen klacht, slechts een eenvoudig vast te stellen feit”, aldus een woordvoerder. “Afgezien van de door BAH’VO uitgelokte rechtszaak in november heeft BAH’Vo in de laatste twee weken bijna meer geplaatst dan het officiele team in bijna een half jaar! Op dit moment plaatst BAH’Vo 95% van alle berichten!”

De Bond Ad Hoc, Verslaggevers Organisatie verenigt de ad hoc verslaggevers en komt op voor hun belangen. Doel is IUS.ORG als informatie middelpunt weer in ere te herstellen, alsmede de site weer tot visitekaartje van het Moresgenootschap te maken.

Volgens een kale woordvoerder “staat de site nog wat te wachten, “Het team van BAH’Vo groeit nog iedere dag”. BAH’Vo laat weten dat een ieder mag schrijven voor de site, het artikel kan naar ‘Wouter’ gestuurd worden waarna het geplaatst wordt.

Wie behoren tot deze rebellerende organisatie wordt niet bekend gemaakt. Of BAH’Vo betrokken is bij de hardnekkige geruchten over “geblaat 2” is niet bekend gemaakt.
[Dit bericht is een BAH’Vo product]


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: