Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Stelling II

Tuesday, 01 Apr 2003 door Vanderveen

Stelling II

Het is gebeurd: Stelling II is gelanceerd. Stelling II herbergt een fundamentale discussie van zwaarwegende aard binnen Ius Sanctus, die de nodige aandacht verdient van met name de leeden die zich nog in Enschede bevinden. Een niet geringe opgave in deze tijden van verhoogd activisme. De maand april is een erg drukke maand, zoals een eerder bericht ("April MIS maand") al liet lezen.

De discussie over “Stelling II” zal gevoerd worden op “geblaat”, het uiterst snelle discussiemedium van Ius Sanctus. Uitkomsten van deze discussie zullen niet gepubliceerd worden, maar een oplettend persoon zal de uitkomst in het gedrag van de leeden van het genootschap af kunnen lezen.

De aard van Ius Sanctus, onderzoeksinstituut voor ongeschreven regels, schrijft voor dat het genootschap zich aan constante zelfreflectie onderwerpt, waarbij niet geschroomd wordt de figuurlijke piano’s uit het raam te gooien. Deze wijze van handelen voorkomt inkakken, verlies aan creativiteit of vastroesten in nutteloze tradities.

Het genootschap weet van haar verantwoordelijkheden en taken. Voor vragen over het genootschap, van zinnige of onzinnige aard, kunt u zich wenden tot een lid van Ius Sanctus.

[dit bericht is een BAH’Vo product]


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: