Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Oerverslaggevers beginnen strijd om website !

Wednesday, 02 Apr 2003 door Danny

Enschede,

Even werden de zaken nog onberoerd gelaten en genegeerd, maar gezien de hoeveelheid kwaliteitsloze berichten van BAH'Vo hebben de
Oerverslaggevers van www.ius.org doen besluiten alsnog in actie te komen en te strijden voor het behoud van de kwaliteit op de website.

De Oerverslaggevers waren in eerste instantie aangenaam verrast door de stijging van het aantal berichten op de website, maar de afgelopen dagen is deze stijging er mede verantwoordelijk voor dat de kwaliteit van de berichten naar beneden is gegaan.

Daarnaast zijn de Oerverslaggevers een beetje boos. Boos op hen die zich BAH'Vo noemen. Vol trots slaan zij zich zelf namelijk op de borst over hun geweldige prestaties en roemen zichzelf vanwege de geweldige statistieken. Echter daarbij vergeten zij dat er nu geprofiteerd wordt van de prestaties die de Oerverslaggevers destijds hebben neergelegd.

De strijd tegen de kwaliteitslozen zal niet gemakkelijk zijn verwacht de woordvoerder van de Oerverslaggevers, maar zeer zeker de moeite waard. Hoe één en ander eruit gaat zien is nog onbekend, maar duidelijk is dat het de moeite waard zal zijn om de website nauwlettend in de gaten te houden.

Overigens delen de Oerverslaggevers de mening van de BAH'Vo over het huidige team van officieel aangestelde verslaggevers. De Oerverslaggevers zijn ook van mening dat deze groep niet voldoende functioneert en begrijpen de reden van de oprichting van de BAH'Vo, maar zijn ook van mening dat de BAH'Vo haar naam teveel eer aan doet; BAH !

(Dit is een product van de Oerverslaggevers)


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: