Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Taste opgenomen in Koninginnedagboekje Oranjevereniging Enschede

Wednesday, 02 Apr 2003 door Danny

Enschede,

5000 stuks worden er gedrukt. 32 pagina's dik en Taste staat erin ! Het Koninginnedagboekje van de Oranjevereniging Enschede is af. Althans, de materialen liggen bij de drukker en nu is het slechts een kwestie van wachten tot de drukker klaar is met het geheel.

Het was weer een behoorlijk klus. Vooral ook omdat het boekje, dat toch elk jaar weer een visitekaartje is van de vereniging, dit jaar nog beter moest worden dan voorgaande jaren. Zo op het eerste gezicht is het nog gelukt ook. Dit jaar veel verhalen en nieuwe rubrieken.
Zo nemen we o.a. een kijkje achter de schermen bij de Oranjevereniging en RTV Oost, wordt het Oranjegevoel behandeld en kijken we terug naar het ontstaan van Koninginnedag.

Daarnaast kan de Oranjevereniging Enschede een compleet nieuw programma presenteren. De voorbereidingen zijn volop bezig en binnenkort wordt er een speciale bijeenkomst georganiseerd waarin het geheel duidelijk gemaakt zal worden.

In het programma is ook de activiteit van ASV Taste opgenomen. Zij zullen namelijk dit jaar voor het goede doel het "Taste Verf Feest" organiseren. Een bijzondere activiteit waar de oranjevereniging heel blij mee is. Veel meer kan over deze activiteit en andere activiteiten nog niet gezegd worden...maar binnenkort meer !

(Dit is een product van de Oerverslaggevers)
Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: