Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Oerverslaggevers beter dan BAH'Vo !

Wednesday, 02 Apr 2003 door Danny

Enschede,

Het is duidelijk. De Oerverslaggevers van de website www.ius.org zijn helemaal klaar voor de strijd. Terwijl de verslaggevers van BAH'Vo nog op één oor lagen hebben de Oerverslaggevers er nu (rond 09:00 uur) alweer bijna een hele werkdag opzitten.

Vanmorgen in alle vroegte is de strijd om de website losgebarsten. Vooralsnog hebben de Oerverslaggevers geen reactie mogen ontvangen van de kwaliteitslozen, maar de verwachtig is dat dat niet lang zal uitblijven. Wel is duidelijk dat de Oerverslaggevers vandaag al meer berichten van kwaliteit op de website hebben geplaatst dan hun collega's.

Hoe de strijd zich zal gaan ontwikkelen is onduidelijk, maar dat deze lang zal worden zal geen verrassing zijn. Momenteel wijzen de statistieken uit dat de Oerverslaggevers deze strijd zullen gaan winnen aangezien de Oerverslaggevers meer jaren ervaring hebben en dus weten hoe ze de zaak moeten aanpakken.

Wordt vervolgd !

(Dit is een product van de Oerverslaggevers)


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: