Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Zomervakantie en wedstrijd binnen Ius Sanctus®

Saturday, 28 Jul 2001 door Danny

Enschede,

Dat de zomervakantie goed is los gebarsten, is goed te merken in Enschedese deel van Moresgenootschap Ius Sanctus. Zo zijn op de bekende terassen in de Enschedese binnenstad nauwelijks Leeden van Mores te bekennen en worden succesvolle verjaardagsfeestjes door een klein groepje achterblijvers bezocht.

Ook de makers van de druk bezochte website www.svenschenkel.nl en www.kolbeek.nl zijn op vakantie gegaan. Uw verslaggever weet echter wel beter. Zo is de maker van www.svenschenkel.nl op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor de introduktie van de Universiteit Twente, over een kleine drie weken. Meer informatie hierover is te vinden op www.asvtaste.nl. De maker van www.kolbeek.nl heeft gisteravond zijn verjaardag gevierd en is daar nog steeds van aan het bijkomen. Uw verslaggever overigens ook.

Overigens gaan de geruchten, dat de datum voor de presentatie van de mysterieuze plannen steeds dichterbij komt. (zie elders op www.ius.org). Het spreekt voor zich dat uw verslaggever u zo goed mogelijk op de hoogte zal proberen te houden van eventuele ontwikkelingen.

De komende weken zullen nog wel even rustig blijven, maar met het begin van de UT intro zal het feest in Enschede weer ouderwets losbarsten.

Om de zomervakantie enigszins op te vrolijken heeft uw verslaggever van www.ius.org besloten om de persoon met de leukste bijdrage in het Ius Sanctus internetgastenboek te belonen met een oranje polo met daarop www.ius.org.

Meedoen aan deze competitie kan tot en met 13 augustus 2001. Over de uitslag kan niet worden gecommuniceerd. Alle binnengekomen bijdragen worden eigendom van Moresgenootschap Ius Sanctus. Via email wordt de prijswinnaar bekend gemaakt. Succes !!!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: