Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


BAH’Vo werkt!

Wednesday, 02 Apr 2003 door Vanderveen

BAH’Vo werkt!

Binnen BAH’Vo, de verenigde meest favoriete ad hoc verslaggevers op ius.org, is verheugd gereageerd door de plaatsing van diverse berichten op de site van Ius Sanctus door het collectief dat zich 'oerverslaggevers' noemt. Deze berichten verhaalden over koninginnedag en de ‘tegenaanval’ op BAH’Vo. Enkele lelijke sneren werden aan dit jongste verslaggevers collectief uitgedeeld, maar tot dusver is hier nog niet op gereageerd.

Binnen het Moresgenootschap lijken nu drie groepen verslaggevers te bestaan. De oerverslaggevers die de site de eerste paar jaar hebben gedragen, de normale verslaggevers en het initiatief BAH’Vo dat sinds twee weken de site weer in het midden van de belangstelling probeert te krijgen. Hun opzet lijkt te gaan lukken, mede door de krachtige invloed van de ‘oerverslaggevers’.

Aangezien de concurrentieslag zal leiden tot een verbetering van de kwaliteit gaat ius.org gouden tijden tegemoet. Helemaal met de eerstejaars activiteit van vanavond, het aanstaande Koninginnedag en het paasvuur bij het erelid van het genootschap.

[dit bericht is een BAH’Vo product]


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: