Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Nieuwe uitdaging voor Mediacommissie MIS

Wednesday, 02 Apr 2003 door Danny

Enschede,

Een nieuwe uitdaging voor de Commissie Meer Mores in de Media. Terwijl de strijd om de website www.ius.org tussen de BAH'Vo en de Oerverslaggevers is uitgebroken is in Twente ook een strijd uitgebroken tussen de lezers van de Twentsche Courant Tubantia en de nieuwe krant Twente Vandaag.

Met het verschijnen van het nieuwe dagblad Twente Vandaag wordt geschiedenis geschreven in medialand. Alle Twentse Telegraaflezers krijgen dit nieuwe blad dagelijks bij de de krant van wakker nederland. Twente Vandaag is een ideale combinatie van landelijk en regionaal nieuws. De nieuwe krant brengt dagelijks vier pagina's nieuws, hetgeen net zoveel is als de Twentsche Courant Tubantia. De strijd om de lezer kan dus gaan beginnen !

Nu er in Twente een nieuwe krant is verschenen is er een nieuwe uitdaging geboren voor Moresgenootschap Ius Sanctus en dan met name voor de Commissie Meer Mores in de Media. Deze commissie behaalde in het verleden al meerdere regionale en landelijke publiciteitssuccessen, maar heeft nu een nieuw doel voor ogen gekregen, namelijk proberen een artikel over het genootschap in Twente Vandaag te krijgen.

De voorbereidingen zijn inmiddels begonnen, en hopelijk zal het dan ook niet lang duren voordat Moresgenootschap Ius Sanctus of leeden van Mores in de nieuwe krant te aanschouwen zijn.

Wordt vervolgd !

(Dit is een product van de Oerverslaggevers)


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: