Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Harde dreun voor BAH'Vo !

Wednesday, 02 Apr 2003 door Danny

Enschede,

De dreun is hard aangekomen bij de verslaggevers van BAH'Vo. Vanmorgen is in alle hevigheid de strijd om de website begonnen en nu blijkt na een halve ochtend dat de BAH'VO niet goed weet om te gaan met dit nieuwe en toch ook weer oude fenomeen.

De berichten die de BAH'Vo de afgelopen dagen in alle hevigheid op de Leeden van Mores hebben losgelaten zijn na publicaties van de Oerverslaggevers plotsklaps gestopt. De kwaliteitslozen hebben het nog wel geprobeerd, maar veel verder dan hun eigen initiatief de hemel in prijzen komen zij niet.

Met het offensief van de Oerverslaggevers is duidelijk geworden dat de BAH'Vo niet opgewassen is tegen zoveel kwaliteit van de Oerverslaggevers. Wel is het nog te vroeg om van een groot succes te spreken van de Oerverslaggevers, maar de eerste tekenen zijn gunstig.

Overigens doet de BAH'Vo het nog beter dan de huidige groep vaste verslaggevers, zij hebben nog helemaal niets van zichzelf laten horen en prijzen zichzelf dan ook volledig uit de toch al krappe markt.

(Dit is een product van de Oerverslaggevers)


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: