Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Nieuw Bierspel Ongewenst

Tuesday, 08 Apr 2003 door Vanderveen

Nieuw Bierspel Ongewenst

Een nieuw bierspel, zit Ius Sanctus daar op te wachten? Blijkbaar niet. De nieuwste actie levert slechts een beperkt aantal reacties op: een, om precies te zijn.

Op geblaat, het interne communicatiemiddel van het Moresgenootschap, deed zich afgelopen maandagmorgen de mogelijkheid voor kennis te nemen van een nieuw bierspel. De enige handelingen die verricht moesten worden om dit te ‘verdienen’ was het sturen van een mail met daarin het verzoek het spel te delen. Bij tien aanvragen door leeden die nog studeren in Enschede zou het spel geintroduceerd worden. Een buitenkans, want “het is een spel waar veel lol aan te beleven is”.

Het zou gaan om een nieuwe spel dat uit Frankrijk komt, waarbij in ieder geval kaarten en drank betrokken zijn. Op zenuwachtige vragen of het spel erger zou zijn dan het door leeden van Ius Sanctus uitgevonden “Millionen” werd ontkennend geantwoord. Het spel zou zelfs goed zijn voor de grijze cellen.

De favoriete distributeur van het spel reageert verrast op het gebrek aan belangstelling. “Het zullen de Rees, skieen of tentamens zijn, maar dit is zonderling”. De actie loopt nog tot en met donderdag aanstaande, daarna zal de distributie in gang gezet worden of gestaakt.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: