Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Mark S. verlaat Enschede

Tuesday, 02 Sep 2003 door Bjurn

Dat de leeden van Mores naar Enschede gekomen zijn om te studeren staat buiten kijf, dat deze Enschede ook weer zullen verlaten is daarvan een vreemd gevolg.

De heer Mark S. zal voor zijn stage het komende half jaar Enschede vaarwel zeggen. Maar ik kom terug, zo beloofde hij uw verslaggever.
Mark gaat zich bezig houden met het implementeren van een nieuw kantoor voor een grote organisatie gevestigd in Maastricht. De opdracht die Mark gaat uitvoeren ligt vervolgens weer in Delft, zelf gaat hij tijdelijk bij zijn ouders wonen. U kunt begrijpen dat Mark veel zal gaan reizen de komende tijd.

Maar zijn vertrek betekend nog niet het einde, niet voor Taste en zeker niet voor Ius. Zo beloofd hij elk weekeinde naar Enschede af te reizen. De komende weken zal dat geen probleem zijn omdat Ius de nodige afstudeerderborrels op de agenda heeft staan samen met enkele A.V.ís.
Na het volbrengen van zijn stage opdracht zal Mark over een half jaar zijn inboedel weer verhuizen naar Enschede. Waar hij over een half jaar gaat wonen is niet duidelijk. Wel is duidelijk dat Mark zich tegen die tijd weer volledig gaat richten op zijn laatste paar tentamens en opdrachten zodat hij zich klaar kan gaan maken voor zijn afstuderen.
Voorlopig is Mark nu al druk met inpakken en reizen, zo gaat hij morgen (woensdag 3 september) al beginnen op zijn stageadres. We kunnen dus spreken van een bliksemactie.

Uw verslaggever wenst Mark veel succes in het voltooien van zijn stage en hoopt spoedig weer de nodige bieren met te drinken!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: