Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Project "M": 1600 uur klustijd !

Tuesday, 07 Aug 2001 door Danny

Enschede

Na een rustige zomerperiode zijn de Leeden van Moresgenootschap Ius Sanctus weer hard aan de slag gegaan. Sommige deden dat al vanwege hun werk of studie, anderen zijn druk aan project "M" aan het klussen. Klokslag 4 uur vanmiddag zal er weer geklust gaan worden op een geheime locatie in Enschede.

Inmiddels is één van de zijkanten Oranje geverfd. Op zich was dat al een hele klus. De kleur Oranje schijnt op dit moment niet meer "in" te zijn bij de Nederlandse bouwmarkten en na een felle discussie gisteren in de Praxis is er speciaal op verzoek van het genootschap Oranje verf gemaakt. De oorspronkelijke groene “striping” van het project zal gaan verdwijnen en van mooi Oranje worden voorzien.

Verder is het lage gedeelte van het binnenwerk zo goed als eruit gehaald. De "achterbar" aan de rechterkant van het project blijft staan. Verder blijkt het project aan de voor -en achterkant te beschikken over een tweetal zonneschermen, die voorzien zullen gaan worden van de logo's van het genootschap. Vanwege het tijdgebrek en andere oorzaken zal tijdens de introductie van de Universiteit Twente nog wel voornamelijk met vlaggen van het genootschap gewerkt gaan worden. Na de intro is het de bedoeling dat het project volledig zal worden afgemaakt.

Inmiddels zijn een aantal andere Leeden van het genootschap bezig gegaan met een mooie naam voor het project. In de wandelgangen doen de namen "Romte2", "Drankzuchtige Doodskist" en "BERTRAM" de ronde. Vooralsnog is er nog geen keuze gemaakt en naar alle waarschijnlijkheid zal de lijst met namen deze week op "Geblaat" gepresenteerd worden zodat de overige Leeden hierover kunnen gaan stemmen.

Twee andere Leeden bemoeien zich deze week wat minder met project "M". Zij houden zich namelijk bezig met project "B", het opknappen van de tafel van Damesdispuut Bastet. Hulde !

Nog een kleine week en dan sluit de wedstrijd voor de Oranje polo’s. Mensen die nog in aanmerking willen komen voor een Oranje www.ius.org polo kunnen hun bijdrage tot 13 augustus in het gastenboek van Ius Sanctus deponeren. De geruchten gaan echter dat bericht nr. 34 op dit moment op nr. 1 staat. Origineel en erg creatief.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: