Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Nieuwe verslaggever ius.org; Bah'vo ingekrompen

Saturday, 20 Sep 2003 door Rutger

De redactie van ius.org is gisteren uitgebreid met een nieuwe verslaggever. De bedoeling is dat het laatste nieuws rondom Moresgenootschap Ius Sanctus vanaf nu nog beter verslaan zal worden.

Het betreft Moreslid Hilco K. K. heeft al de nodige ervaring opgedaan als verslaggever in de Ad Hoc-verslaggevers commissie van het Genootschap 'Bah'vo' , als verslaggever van Taste jaarclub Viri Veritas en als Ad Hoc columnist op de Taste-site. Al met al ervaring genoeg om de zware taak als ius.org-verslaggever op zich te nemen.

De installatie van K. als officiŽel verslaggever houdt automatisch in dat K's lidmaatschap van Bah'vo beeindigd wordt. Een lid van Bah'vo dient altijd onder de naam 'Wouter' te publiceren en daar K. sinds gisteren een eigen inlogaccount heeft is het lidmaatschap van Bah'vo beeindigd.'

Zojuist is K. door uw verslaggever hierover aan de tand gevoeld. 'Ik vind het ronduit schandalig dat ik zomaar uit Bah'vo geknikkerd word, temeer omdat ik helemaal niet wist dat ik lid was van Bah'vo!', aldus een verontwaardigde K. Positief was K. over het feit dat hij als officiŽle ius.org-verslaggever middels een rechtzaak terecht gewezen kan worden wanneer hij niet genoeg publiceert. 'Het is goed om een stok achter de deur te hebben'.

Bah'vo bedankt K. hartelijk voor de bewezen diensten. Succes!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: