Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Prinses Máxima legt haar werkzaamheden voorlopig neer, Prinses Laurentien in verwachting

Saturday, 20 Sep 2003 door Rutger

DEN HAAG - Op advies van haar behandelende artsen legt de zwangere prinses Máxima haar werkzaamheden voorlopig neer. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) zaterdag meegedeeld.

Moeder en kind maken het overigens goed, stellen de artsen. Het eerstvolgende officiële optreden van de prinses stond gepland op 23 en 24 september. Samen met kroonprins Willem-Alexander zou Máxima een werkbezoek brengen aan St. Petersburg. De prins gaat nu alleen.

=========================

DEN HAAG - Prinses Laurentien is opnieuw in verwachting. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst meegedeeld. De geboorte van het tweede kind van prinses Laurentien en prins Constantijn wordt begin april 2004 verwacht.

Het is de bedoeling dat het kind in Nederland geboren wordt, hoewel de ouders in Londen wonen. Het eerste kind van het paar, Eloïse, werd op 8 juni vorig jaar ook in Nederland geboren.

Prinses Laurentien is van plan haar professionele activiteiten tot het einde van de zwangerschap voort te zetten vanuit Londen.

(bron: www.koninklijkhuis.nl)


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: