Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Luuk V. scholiert af met een 7!

Thursday, 25 Sep 2003 door Rutger

_
Vanmiddag is Moreslid Luuk V. afgescholierd aan de Saxion Hogeschool Enschede. V. heeft zijn studie Small Business in ruim 4 jaar weten af te ronden, en schaart zich daarmee in de Top 3 van snelst afgescholierde Moresleeden! V. is helaas niet bereikbaar voor uw verslaggever omdat hij met zijn ouders aan het eten is, maar heeft via zijn huisgenoten het één en ander los kunnen peuteren. "Zet zeker op ius.org dat hij heel erg blij was met het cijfer!", aldus huisgenoot en Moreslid Jesse van E.

Zoals te doen gebruikelijk op Hogeschool heeft V. vanmiddag zijn afscholierscriptie moeten verdedigen achter gesloten deuren. Wellicht dat dit het geheim is achter het cijfer dat hem ten deel viel. Waar V. zelf op een karige 6 gerekend had, bleek de goede presentatie het cijfer op te krikken. De scriptie getiteld 'Investeren in Relaties' bleek een heuse 7 waard.

V. heeft tijdens zijn afscholieren onderzoek gedaan naar het (verbeteren van) Customer Relation Management van een relatiegeschenkenonderneming. Hoe benaderen we nieuwe klanten het best?, hoe gaan we om met klachten? et cetera zijn vragen waarmee V. zich het laatste halfjaar van studie heeft beziggehouden.

Mede door dit prachtige resultaat zal het op Sociëteit Antigoon vanavond weer een groot feest worden. Ook is de Magistraat voornemens een aantal achterstallige zaken te voeren, zullen de Kandidaten een aantal opdrachten krijgen en hebben de bovenburen een wissel van het Sociëteitsbestuur. Kortom: een betere voorbereiding op V.'s afscholierborrel morgenavond is nauwelijks voor te stellen.

V., van harte!

(c) Bah'Vo


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: