Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Burgerzicht perikelen

Saturday, 27 Sep 2003 door Hilco

De heren Van Dijk en Kennedy, die sinds kort samenwonen, zijn helemaal geintegreerd in hun burgerlijke huis en zouden voor geen goud terugwillen naar een vies, smerig, ongeorganiseerd studentenhuis.

Kennedy vindt het vooral fijn dat hij altijd datgene wat hij laat slingeren precies daar terugvindt waar hij het heeft neergelegd. En als er onverhoopt een onzuivere situatie (rommel) mocht ontstaan dan weet hij zeker dat Van Dijk het was, hijzelf was het immers niet.

Beide heren merken na hun verhuizing een toename op van het lezen van reclamefolders. Dit leidt nu en dan tot het aanschaffen van artikelen die het wonen en leven veraangenamen. Zo heeft Kennedy voor zijn overtollige haargroei een elektronisch apparaat (tondeuse) met diverse opzetstukken aangeschaft bij de Blokker voor het luttele bedrag van 12,95.

Van Dijk, die graag groot denkt, gaat daar natuurlijk overheen. Reclamering van een plaatselijke witgoedtoko heeft hem zo gek weten te krijgen een ware Indesit in huis te halen van meer dan 200,00. Onderschat u deze machine niet, deze koning onder de remspoorverwijderaars haalt een verbazingwekkende 1800 toeren per minuut!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: