Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Website A.S.V. Taste off-line: Terreur in het spel?

Tuesday, 28 Oct 2003 door Rutger

_
Sinds half vijf vanmiddag is de website van studentenvereniging A.S.V. Taste, www.asvtaste.nl, niet meer in de lucht. Een bezoek levert een HTTP 500 interne foutmelding op. Daar de Taste-site tot 's werelds meest stabielen behoort en er een kloek beheerdersteam toeziet op het reilen en zeilen van de site rijst op het interne communicatiemiddel van Moresgenootschap Ius Sanctus Geblaat de vraag of er terreur in het spel is.

A.S.V. Taste doet mee aan de 3FM Studentenvereniging van het jaar verkiezing. En van opdrachten die uitgevoerd moet worden speelt zich vooral op het digitale vlak af. Zo kunnen er bonuspunten voor de vereniging bij elkaar gepongd worden. Taste staat met deze bonuspunten na 2 dagen inmiddels fier bovenaan en dat zou wrok kunnen veroorzaken bij de tegenstander van Taste, Catena in Leiden. Wellicht heeft deze club alternatieve figuren zijn zinnen gezet op de Taste-site.

Aangezien deze ernstige situatie nog zeer pril is en de oorzaak nog niet achterhaald is, is het nog te vroeg om te oordelen en met vingertjes te wijzen. Uw verslaggever heeft het CommissieHoofd van de WebzijdeCommissie v3.1 der A.S.V. Taste Arjen van O. nog niet kunnen bereiken en ook andere commissieleden zijn onbereikbaar. Wat is hier MIS?

Blijft ius.org volgen!

(c) Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: