Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Taste-Gala komt dichterbij

Thursday, 30 Oct 2003 door Rutger

Studentenvereniging A.S.V. Taste viert dit jaar haar derde lustrum en zoals te doen gebruikelijk monden de feestelijke activiteiten rond de dies uit op een gala. Het Taste-gala vindt dit jaar plaats in het een prachtig kasteel in het zuiden des lands. Na het gala zal er overnacht worden in een ander groots paleis.

Hoewel het gala an sich één groot feest is, is het vinden van een geschikte gala-date voor velen een groot probleem. Bij diverse Moresleden en Kandidaten van het Genootschap zijn de gemoederen inmiddels hoog opgelopen en komt wanhoop om de hoek kijken.

Moreslid Henrik N.: "Mijn geplande date moet nu helaas werken en ik zit nu dus wel verlegen om een galadate, maar weet zo 1,2,3 geen leuke." N. is echter hoopvol. Zijn plan is om een bus in Enschede vol te schepen met galadatelozen om vervolgens af te reizen naar Nijmegen, alwaar zustervereniging Ovum Novum zetelt. Ovum Novum staat bekend om haar vele vrouwelijke leden.

Kandidaat Gerrit K. heeft daarentegen een radicaal andere oplossing gevonden. Op website www.marktplaza.nl heeft hij zichzelf aangeboden. Het bieden op de site kan in liters bier, maar 'bij het conformeren aan het gala-mos' hoeft er niet geboden te worden en is het gala voor zijn date zelfs gratis.

Moreslid Jesse van E. weet het allemaal ook nog niet. Hij laat morgen aan de Commissie Galadate weten of er voor hem iets geregeld moet worden. Er is echter nog een aantal Moresleeden dat nog niet beschikt over een geschikte galadate. De Commissie Galadate (bestaande uit Moresleden Alwin S., Oscar de W. en Rutger L.) biedt passende oplossingen!

(c) Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: