Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Een prinses!

Monday, 08 Dec 2003 door Peter!

Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden zijn sinds gistermiddag 17.01u de gelukkige ouders van een kerngezonde dochter. De naam die de jongste prinses, de tweede in lijn van de troonopvolging, zal dragen is volgens haar vader nog niet zeker en zal waarschijnlijk aanstaande dinsdag bij de aangifte bij de burgerlijke stand bekend gemaakt worden.
Met het oog op de bevalling van Prinses Máxima droegen de leden van moresgenootschap Ius Sanctus en hun partners afgelopen zaterdag op het lustrumgala van A.S.V. Taste een corsage bestaande uit een oranje engeltje aan een rood-wit-blauw lint. De oranjevereniging in Enschede organiseert in samenwerking met moresgenootschap Ius Sanctus diverse festiviteiten in de stad. Voor het precieze programma in Enschede kunt u terecht op www.oranjeverenigingenschede.nl Voor felicitaties en verdere informatie over kind en ouders kunt u terecht op www.koninklijkhuis.nl Vergeet u vandaag vooral niet vlag en wimpel te hijsen!

Met vriendelijke groet,

Peter!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: