Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Prinses brengt Mores in de Media

Thursday, 11 Dec 2003 door Kaper

Afgelopen maandag was het feest op de Oude Markt. Naar aanleiding van de geboorte van Prinses Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria had de Oranjevereniging gezorgd voor promo, waarbij enkele Leeden van het Genootschap hielpen. Naast promo was er ook een camera aanwezig van het NOS-journaal. Op een of andere manier werken Moresleeden onder toeziend oog van een camera een stuk beter. Vol enthousiasme is er versiering aangebracht. Op TV is te zien hoe Martijn vd V., Remko S. en Gerrit K. een poging doen ballonen op te blazen. Helaas lukte het laatstgenoemde niet helemaal wat weer mooie beelden opleverde.

Naast versiering moest er natuurlijk ook beschuit met muisjes en Oranjebitter worden uitgedeeld. Ook hier deed de invloed van de camera het enthousiasme stijgen. Helaas werd er dit keer van achter gefilmd, zodat de Moresleeden Danny d. V. en Gerrit K. niet goed in beeld waren. Als compensatie was het rugpand van Gerrit K. wel in beeld, zij het slechts een hoekje. De Oranjebitter werd uitgedeeld aan het winkelend publiek en op commando van Danny d V. werd deze geschikt. Daarna volgde nog de felicitaties van beide Leeden. Mark S. wist zichzelf ook nog in beeld te krijgen door op de achtergrond foto’s te maken. Later haalde Danny d. V. de camera nog goed naar zich toe om te vermelden dat het enthousiasme onder de mensen groot was. Niet zo verwonderlijk met een camera in de buurt.

Het is nu de vraag of de Grootmeester in de Orde van de Onanerende Pauw de uitzending heeft gezien en of hij het optreden waardig genoeg acht voor een onderscheiding.

De beelden zijn hier te vinden.

(c) Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: