Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Hooghe Raad geeft aandelen project "M" uit.

Thursday, 09 Aug 2001 door Danny

Enschede,

De Hooghe Raad van Moresgenootschap Ius Sanctus heeft vanmorgen in alle vroegte aandelen voor Project "M" uitgegeven. Deze mededeling werd gedaan op het interne communicatiesysteem "Geblaat" nadat de Hooghe Raad een vergadering had gehad.

Geïnteresseerden kunnen voor een mooi bedrag een aandeel kopen in het project. De verwachting is dat enkele "grootgeldbezitters" van het genootschap meerdere aandelen zullen kopen, waardoor het project bij voorbaat al een financieel succes wordt. Wat er met het geld gebeurt, als het project niet slaagt, wordt niet vermeld. Wel waarschuwt de Hooghe Raad dat behaalde resultaten uit het verleden geen garantie biedt voor de toekomst.

De koop van de aandelen zijn vrijblijvend en hebben een aantal kleine doch leuke voordelen. Wellicht dat in de toekomst het aantal voordelen uitgebreid zal worden. Wat de privileges worden van de bezitter met de meeste aandelen is nog niet bekend, maar volgens de geruchten zijn deze niet mis. Een hiërarchische chaos op project "M" wordt desalniettemin gevreesd.

De verwachting is dat er een "run" gaat ontstaan op de aandelen "M". Waarschijnlijk zullen veel Leeden vandaag bij voorbaat op "Geblaat" melding maken van hun toekomstige koopgedrag, maar pas morgen zullen daarvan de eerste resultaten zichtbaar worden als alle bank -en/of girohandelingen zijn verwerkt. Ook uw verslaggever zal een aantal aandelen "M" gaan kopen om het initiatief te steunen.

Het is vooralsnog onduidelijk tot wanneer de Leeden aandelen op project "M" kunnen kopen.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: