Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Drukke week voor de boeg

Monday, 02 Feb 2004 door Kaper

Studeren dat kan morgen, want vanavond is er Ius. Met die zin kan deze week worden ingeluid. Het belooft namelijk een drukke week te worden vol met activiteiten voor de Leeden.

Vanavond staat bijvoorbeeld een activiteit met Fubar op het programma. Naar aanleiding van gebeurtenissen van enkele weken terug leek het verstandig om maar eens bij te praten. Als activiteit is gekozen voor bowlen. Dit is een ontspannend en biedt naast praten met ballen ook ruimte om er mee te gooien. Verder zijn de schoenen van de bowlingbaan doorgaans rood-wit-blauw gekleurd. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om op een fatsoenlijke manier te bowlen. Na het bowlen zal de tijd zijn aangekomen voor een borrel. De locatie daarvan is voorlopig nog onbekend, maar zeker is dat het bier van het merk Grolsch zal zijn.

Dinsdag zal het Genootschap zich rustig houden. De Jaarclubs van de Leeden daarentegen niet. Dinsdag hebben namelijk twee Jaarclubs in oprichting aangekondigd zich te gaan presenteren. Dit biedt doorgaans veel spektakel en bier. Een avondje vermaak waar niemand ooit vies van is geweest.

Woensdag staat in het teken van een Kandidaats-Kandidaats borrel. Het is het Genootschap opgevallen dat er meer genoeg mensen bij ASV Taste rondlopen die interesse in het Genootschap hebben. Een borrel is een prima gelegenheid om te kijken of deze mensen ook interessant zijn voor het Genootschap. De borrel vindt overigens plaats op het Studentenhuis van Gerrit K., een locatie die bekend staat om zijn sublieme schoonheid(bron: RTL4). Leeden en genodigden worden verzocht dit zo te houden door het meenemen van schoonmaakspullen of andere objecten waar het huis sch(o)on(er) van kan worden.

Donderdag zal het Genootschap het afscholierpraatje van Joen W. aan mogen horen. Hij is van plan het Genootschap iets uit te leggen over “Schatting van vermogensdissipation in deep-submicron CMOS I.C.'s”. Speculaties zijn er alom welke taal het praatje zal hebben, want titel is half Nederlands/Engels. Indien de Hogeschool zijn resultaat positief beoordeelt, zal te Sociëteite geborreld worden.

Vrijdag zal het Genootschap een Algemeene Vergadering hebben. De Griffier heeft beloof dat de vergadering “geen al te lange AV gaat worden”. Speciaal voor deze korte AV zal Moreslid Wouter vdB. naar Enschede reizen. Hij wil wel “ff meevergaderen”. Moreslid Peter! denkt dat er pas om vanaf 01.00 structuur zal zijn in de vergadering. Het belooft dus weer een lange avond te worden.

Zaterdag zal een deel van het Genootschap aanwezig zijn op een verjaardagsfeest van enkele Tasteleden. Bij elkaar zijn zij gemiddeld 21,5 jaar geworden en dat is genoeg reden voor een feestje! Voor dit feestje is gelukkig verzocht geen kado mee te nemen. Na een drukke week nog denken aan het aanschaffen van een kado is misschien iets te veel.

Zondag is het tijd om bij te komen. Maar dan wel ’s avonds op de kroeg. Onder het genot van een biertje en een dobbelsteen kunnen de Leeden de afgelopen week evalueren. Maar bovenal, na deze avond is de week rond.

(c) Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: