Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Ius elementen in ASV Taste promofilm !

Monday, 13 Aug 2001 door Danny

Enschede,

Bijna zeven uur heeft het gekost, maar toen was het ook af. De promotiefilm van ASV Taste. De Ius Leeden Sven S en uw verslaggever hebben met behulp van M.N en D.R. van de regionale omroep, RTV Oost, de promofilm van ASV Taste in elkaar gezet.

Het geheel begint met een "leader" speciaal gemaakt voor ASV Taste met daarin een aantal foto's van het studentenleven in Enschede. Hierin zijn onder andere de Morespiano en Koningin Beatrix en Prins Claus te zien.

Daarna springt het geheel over, met links in beeld het logo van de vereniging en een totaal "shot" van de Pakkerij. Dit alles onder het genot van opzwepende muziek van DJ Jean. In de film is het bestuur van Taste, het SB van Antigoon en de kroeg, leeg en gevuld te zien. Natuurlijk is er in de film ook prominent aandacht voor enkele belangrijke Ius Sanctus pronkstukken en Ius Leeden.

De medewerkers van RTV Oost hadden ruim aandacht voor details en daarom is het geheel bijzonder professioneel geworden. Zo zijn niet alleen de beelden bijvoorbeeld op de maat van de muziek gesneden, maar ook wat er te zien is op het materiaal, komt overeen met de muziek. De gehele band is in de regieruimte van de hoofdstudio van de regionale omroep in Hengelo gemaakt.

Om tien voor half een 's nachts is de band aan zo'n twintigtal Tasteleden in Antigoon vertoond. De film die zo'n zes minuten duurt is enthousiast ontvangen. De reacties waren lovend.

De band zal tijdens de Introductie op de Universiteit Twente te zien. Verder zal de promofilm op vrijdag a.s. in Hengelo op een "big screen" worden afgespeeld. De intro kan beginnen !

Overigens heeft Henrik N. uit E. de Moresgenootschap Ius Sanctus polowedstrijd gewonnen. Zijn bijdrage in het gastenboek van Ius Sanctus was het meest origineel en creatief. De uitreiking zal komende week tijdens de Cantus op de campus van de UT plaatsvinden. Gefeliciteerd !


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: