Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Voorbereidingen Kandidaat Kandidaat in volle gang, Lokatie gewijzigd

Tuesday, 01 Jun 2004 door Rutger

_
De voorbereidingen voor de Kandidaat Kandidaat borrel morgenavond zijn in volle gang. Het belooft uiteraard weer een fabuleuze borrel te worden, met veel joleit en spectakel! Toch werd de Hooghe Raad vandaag nog geconfronteerd met enkele logistieke struikelpunten.

Daar morgen niet al te best weer verwacht wordt, moest de Magistraat plotsklaps besluiten om van borrellokatie te wisselen. Het zou gaan regenen en om de Hogere Morele Standaard - onderdeel van het Mores Master Plan - droog te houden is de Magistraat de hele middag druk geweest met het zoeken naar een overdekte, maar bovenal geschikte lokatie. Huize UU7 werd geannuleerd en uiteindelijk is de optie op het Borrelkwartier van Onafhankelijk Studentenhuys 't Kraamcentrum verzilverd.

Vooruitstrevend als de Hooghe Raad is, was afgelopen weekend al gebruikt om de nodige apperatuur, drankvooraad en speelgoed op UU7 te installeren. De gehele constructie kon vanmiddag dus weer gedeÔnstalleerd worden om vervolgens naar het KC af te reizen. Inmiddels is alles weer werkend, alleen de fusten, Kandidaat-Kandidaten en Leeden moeten nog arriveren. Een klein dankwoord voor het Hooghe Raad lijkt uw Ad-Hoc verslaggever wel op zijn plaats!

Al met al lijken de ingrediŽnten voor een prachtborrel
ruimschoots in orde. Hoe de borrel precies zal verlopen blijft natuurlijk een groot vraagteken, daar een passende ondertitel van het Genootschap zou kunnen zijn:

"Van het concert der Mores heeft niemand een program".

Tot morgen!

(c) Bah'Vo!Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: