Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Lustrumcantus

Sunday, 06 Jun 2004 door Kaper

10 Juni is het zover! Met een capaciteit van 450 bezoekers, een verwachting van tenminste 250 bezoekers belooft de Lustrumcantus, georganiseerd door Moresgenootschap Ius Sanctus namens Taste, een zeer memorabele te worden. Als locatie is gekozen voor het openluchttheater op de campus. Deze zal speciaal voor deze gelegenheid worden omgebouwd, teneinde een Adembenemende ambiance te bewerkstelligen.

Kaartjes zullen worden verkocht a 10 euro. De kaartjes kunnen middels machtiging worden verkregen. Het feest is niet alleen voor leden van Taste, en is dus de ideale manier om je vrienden, broers/zussen uit andere steden of uit Enschede kennis te laten maken met een cantus zoals je die alleen bij Taste kan beleven.

Voor meer informatie over deze cantus en uitleg over de cantus in het algemeen kun je hier terecht of natuurlijk gewoon vragen aan die gave kerels met die oranje dassen.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: