Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Het Oranjegevoel komt naar je toe deze zomer!

Monday, 28 Jun 2004 door Hilco

ENSCHEDE - Onze jongens zijn er helemaal klaar voor. Wekenlang is er voorbereid door weinig te slapen, veel te drinken en door het aanscherpen van de mentale en verbale kwaliteiten. De jaarlijkse finale kan niet anders dan een grandioos succes worden.

We hebben het hier natuurlijk over de Natte Droom 2004 van de Moresgenieters van Ius Sanctus, het jaarlijks terugkerende evenement met als uitvalsbasis de oude haven van Langweer. Hopelijk komt ons tweeënveertigtal (bijna vier teams compleet!) - net zoals het nationale elftal door saamhorigheid over het penaltysyndroom is heengekomen - op de Friese meren over het aanvaringssyndroom heen. Aan de vloot zal het in ieder geval niet liggen; voor het eerst hebben we naast het drijvende podium "De Römte" en een robuuste Polyvalk ook een heuse roeiboot ter beschikking.

Natte Droom 2004 zeilkleding artist impression: roze overhemd met babyblauwe das.Om weer een heel eigen, tegendraads karakter uit te stralen, heeft de zeilcommissie dit jaar gekozen om een groot deel van het budget te steken in zeer trendy zeilkleding. Veel Moresleden zijn dol op Oranje, maar verwachten toch wel witte zeiloverhemden. Een logisch en elegant compromis is dan uiteraard roze. Om deze zachtaarsige kleur niet te laten verbleken bij een knallende das is gekozen voor een babyblauw zijden exemplaar.

Na het weekend stapt een deel van het Genootschap op de Trouwe Hulp, platbodem van schipper Reitse. Helaas mag er geen tap mee aan boord, maar in het vriesvak van de koelkast aan boord is plaats voor precies 1 kratje Grolsch Premium Pilsener, dus dat scheelt.

Denkt u ons te zien tussen 2 en 9 juli, schroom dan niet om een praatje te komen maken of van een afstandje geamuseerd toe te kijken.

-

M.I.S. zeilcommissie 2004


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: