Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Taste Introcantus 2004

Tuesday, 20 Jul 2004 door Mark

Enkele maanden geleden was al bekend dat de UTIK de cantus dit jaar weer in het algemene programma had staan. Destijds waren er nog helemaal geen details beschikbaar over deze cantus, maar daar is behoorlijk wat verandering in gekomen.

Na veel overleg met de UTIK en het bespreken van diverse locaties op en in de buurt van het campusterrein van Universiteit Twente is de locatie eindelijk duidelijk. De locatie, eentje die sinds kort bekend is bij het genootschap, biedt plaats aan 400 mensen. Het grootste nadeel van de locatie is het gebrek aan beschutting.

Waar de introcantus in voorgaande jaren overdekt is de locatie voor de introcantus 2004 het openluchttheater. Dit theater is bekend vanwege zijn uitzonderlijk goede akoestiek, desondanks is er op zaterdag 21 augustus toch geluidsversterking nodig om de senaat voor de naar verwachting 400 bezoekers verstaanbaar te maken.

Hoe het genootschap deze cantus precies zal gaan invullen zal ongetwijfeld intern druk worden besproken. Bent u benieuwd naar het resultaat?

Zaterdag 21 augustus, 20.00 uur Openluchttheater Universiteit Twente.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: